Alueen tapahtumia syksyllä

Roihuvuoren kirjaston 60 vuotis juhla 7.11 oli upea!

Roihuvuori on hieno ja yhteisöllinen alue. Olimme mukana kirjaston 60 vuotis päivillä esitystaiteen ryhmä Saranaturbulenssin kanssa toteuttamassa performansseja. Kirjaston henkilökunta toivotti meidät avosylin vastaan, samoin nuorten taiteen! Puhuva palautusautomaatti, tekstit, hetket, kohtaamiset, kirjalliset muotokuvat ja uskomaton heittäytyminen, ihana mansikkakakku ja roihuvuorelaiset ihmiset ennen kaikkea tekivät päivästä ainutlaatuisen!

 

Valokartano 20.11 toi valoa ja kukkasia marraskuuhun!

 

Yhteistyö Helsingin kuvataidekoulun on ollut meille tärkeää ja antoisaa. Valot, työpajat, koskettavat tekstit, fyysinen teatteri-ilmaisu, tanssi, musiikki ja kuvat sulautuivat kauniiksi kokonaisuudeksi. Se kvartetti lumosi soitollaan, Magdalena Bergman lauloi koskettavasti, Susanna Heinonen tanssi taitavasti, Valtteri Siili ilahdutti DJ:nä ja esitystaiteen ryhmä Saranaturbulenssin uhkui energiaa ja valoa. Tästä on hyvä aloittaa joulun odotus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *