Syysterveiset Roihuvuoren nuorisotalolta!

Syksy 2018 roihuvuoressa

Roihuvuoren remontti on valmis! Oma toimintamme on ryhmämuotoista ja yhteistyötahojen kanssa toimimista.  Avointa nuorisotalotoimintaa löydät alueen muista toimipaikoista; Kettutien nuorisotalosta ja Herttoniemenrannan nuorisotalosta.

 

Olimme mukana Roihuvuoren kyläjuhlassa 17.8 ja 18.8

 

17.8 lastenlaaksossa järjestimme roolivaatepajan, kasvomaalausta ja yhteisötaideteoksen ja 18.8 lahjakkaat nuoret Susanna Hassinen ja Lilja Suomi olivat mukana tilainstallaatiossa, talolla oli performanssi ja nuorten kulttuurinen kahvila. Oli ihanaa nähdä niin paljon yhteisöllisyyttä ja lämpöä! Kiitos kaikille! 

Lue lisää Roihuvuoren kyläjuhlasta:

Taideiden yö 23.8 Lapinlahden lähteellä

Taiteiden yönä 23.8 oltiin taas mistä sinä et puhu teeman äärellä Lapinlahden Lähteellä. Meillä oli käytössä pylvässali, auditorio ja sisäpihalla pieni lava spoken word yms. esityksille. Nuorten taide oli todella koskettavaa ja hienoa. Videoteokset, tanssi, teatteri, runot, musiikki ja ihmisten halu ymmärtää ja tutkia taiteen keinoin todellisuutta oli todella vaikuttavaa.

Taiteiden yö on aina ollut mielessäni oikeille taiteilijoille ja nyt oon itse täällä esiintymässä omalla teoksella. Se on uskomatonta! Meidän ikäisille ei oo juuri tällaisia vaikutusmahdollisuuksia tai usein tuntuu, että hiljennetään. Taiteella voin vaikuttaa ja saada ihmiset ajattelemaan!”

-nuori 14 v

Tutustu viime vuoden (2017) teoksiin täällä:

Herttoniemi Block Party 25.8

Herttoniemi Block Partyssa meillä oli roolivaatepaja, yhteisötaideteos ja kasvomaalauksia sekä glitteröintiä. On ihanaa olla tekemässä yhdessä muiden kanssa alueen asukkaille tapahtumaa. Ensi vuonna uudestaan!

Roihuvuoressa ilmaisia esitystaiteen ryhmiä syksyllä 2018

Esitystaiteen ryhmässä pääset kokemaan, tutkimaan ja kokeilemaan esitystaidetta monipuolisesti, teatterin, performanssin ja tanssin kautta. Jos olet kiinnostunut laajentamaan taideharrastuneisuuttasi, tule mukaan. Ryhmää ohjaavat Tanja Männistö (TeM) ja Marjaana Veikkanen, Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)

Tutustu harrastushaun kautta:

Esitystaiteen ryhmä 14-20 vuotiaille Roihuvuoressa keskiviikkoisin klo 17.30-20.00

Esitystaiteen ryhmä kaikenikäisille Roihuvuoressa maanantaisin 17.30-20.00

Ilmaisia Lasten- ja nuorten teatteriryhmiä Herttoniemessä!

Herttoniemen nuorisotyöyksiköllä on pitkät perinteet teatteritoiminnan järjestämisestä. Meillä toimii syksyllä useita ryhmiä ja nuorten oma teatteriryhmä Gran Bianca.

9-11 vuotiaiden teatteriryhmä Roihuvuoressa keskiviikkoisin klo 15.30-17.00

11-14 vuotiaiden teatteriryhmä kettutiellä torstaisin klo 15.30-17.00

Ryhmät alkaa ensi viikolla! Jee!!!!!! On niin hienoa päästä taas kuulemaan kaiken ikäisten taitelijoiden aiheita, ideoita, tarinoita, näkemyksiä ja saada olla mahdollistamassa niiden pääsyä osaksi tapahtumia, muiden teoksia ja ryhmien omia esityksiä.

Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa jatkuu

Yhteistyö Helsingin kuvataidekoulun ja nuorten ajattelijoiden klubin kanssa on alkanut loistavasti ja jatkuu yhteisien tapahtumien merkeissä 20.11 ja 17.5

Minä työelämässä työpajat toisella asteella jatkuvat Stadin ammattiopiston Prinsessantien toimipaikan kanssa. Osallistumme myös Stadin ammattiopiston tapahtumiin Next Level 13.9.2018 ja Hyvinvointi virtaa 2.10.2018.

Yhteistyö alueen koulujen kanssa jatkuu. Ryhmäytyksiä tehdään niin ylä- kuin alakouluilla.  Kouluilla toimii myös viikottainen välituntitoiminta nuoriso-ohjaajien kanssa. Nuorten osallistuvan budjetoinnin, eli RuutiBudjetin työpajat ja äänestykset alkavat syyskuun aikana. 

Leikkipuiston ja Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen kanssa jatketaan ja syvennetään yhteistyötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *