Mistä sinä et puhu-hanke taiteiden yössä

Taiteiden yö 2018 23.8 klo 17-22 Lapinlahden lähteellä, Lapinlahdenpolku 8

Mistä nuoret eivät puhu? Me näytämme sen taiteella.

Taiteiden yönä Lapinlahden Lähteellä nähdään nuorten tekemää taidetta siitä, mistä heidän on syystä tai toisesta vaikeaa puhua ääneen.
Mistä sinä et puhu -teema näkyy taiteiden yönä teatterin, kuvataiteen, tanssin, musiikin, lyhytelokuvien ja ääniteosten muodossa. Materiaalia esityksiin on ammennettu sekä nuorten taiteentekijöiden omista kokemuksista että muilta nuorilta kerätystä materiaalista. Mukana on tarinoita mm. nuorten yksinäisyydestä, riittämättömyydentunteesta sekä suhteista vanhempiin, ystäviin ja politiikkaan. Mistä sinä et puhu -projektia koordinoi Helsingin kaupungin nuorisopalvelut. Lue tästä lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *