Heinäkuussa hiljenee, mutta kevät kohisi!

Nyt siirrymme kesätauolle heinäkuuksi, mutta tässä lyhyesti kevään ihania kohtaamisia ja tekemisiä Roihuvuoren ja ja vähän muidenkin alueiden nuorten kanssa.

Koko kevään harjoitelleet teatteriryhmät pääsivät näyttämään harjoittelun työn tuloksia esittämällä kolme erilaista ja eri ikäisille suunnattua näytelmää; Oli kepeämpää sirkustelua ja elämän eri puolia tutkiskelevaa vanhempien nuorten tekemää teatteria.

Pienten kahvila Cafe Torstai jatkoi koko kevään antaumuksella ja ilolla upeaa omatekemää kahvilan pitoa. Tämä jatkuu varmasti ensi syksynä! Niin suuren suosion se sai myös alueen aikuisten keskuudessa. Kiitos kaikille kävijöille! Lapsilla oli huisin hauskaa ja siinä samalla oppi monenlaista; asiakaspalvelua, kassanlaskemista, esiintymistä ja leipomista.

Toukokuussa saimme ilon tehdä yhteistyössä Helsingin kuvataidekoulun kanssa nuorten taide-ja filosofiatapahtuman, jossa nähtiin mitä upeampia nuorten toteuttamia teoksia runoista, musiikkiin tanssiin ja lyhyt elokuvaan.  Lisäksi päääsimme keskustelemaan yhdessä rajoista ja rajattomuudesta, minuudesta ja maailmasta yhdessä Nuorten filosofiaseura NuFit:n kanssa sekä psykologi Anna Vuorjoen kanssa. Tästä saamme koosteen, esityksineen ja haastateluineen, sivuillemme elokuussa.

Kesäkuun ajaksi toiminta siirtyi henkikökunnan mukana Mustikkamaanpolku 10:een, jossa toimii Syötävä Puisto. Sinne rakensimme pop-up kahvilan yhdessä kesätyössä olevien nuorten kanssa. Puistossa oli tapahtumia, retkileirejä ja mahdollisuus tehdä taidetta. Hävikkiruokaa ja muita herkkuja oli tarjolla kahvilassa.

Roihuvuoren nuorten toiminta jatkaa roihuaan siis syksyllä. Heti elokuussa olemme mukana Roihuvuoren kyläjuhlassa, Herttoniemen Blockpartyissa sekä Taiteiden Yössä Lapinlahden Lähteellä. Jos sinua kiinnostaa olla mukana näissä tapahtumissa meidän kanssamme, ole yhteydessä heti elokuussa! Aina mahtuu mukaan tekemään!

Myös uudet Porolahden 7. luokat pääsevät perinteiseti ryhmäytykseen Vartiosaareen ja tutut teatteriryhmät aloittavat toimintansa. Uusia juttujakin on luvassa, mutta niistä enemmän elokuussa.

Nyt kiitos kaikille teille, jotka olette tavalla tai toisella mukana touhussa ja aurinkoista kesää!

Yksi kommentti kirjoitukseen ”Heinäkuussa hiljenee, mutta kevät kohisi!

  1. Cialis sanoo:

    Thank you for this post. Its very inspiring.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *