TULOSSA: TEATTERI ENSI-ILTOJA JA JA TAPAHTUMIA ROIHUVUOREN NUORTEN TOIMINNASSA

 

HUHTIKUUN TOIMINTAA 

26.4. klo 15-17 Cafe Torstai Kahvila vielä kerran. TERVETULOA!

27.4. klo 14-16 Leikkipuiston ja nuorisotoiminnan yhteinen Vappudisko Tervetuloa!

28.4. klo 17-20 Nuorten Iltamat ( yli 12v.) Aistihuone uusiksi -yleisön pyynnöstä, koru-valo-ja musataidetta.

 

TOUKOKUUN TOIMINTAA JA TAPAHTUMIA

30.4.-9.5. RuutiBudejttiin kuuluva tiedonkeruu tapahtuma alueen yläkoululaisille. Ilmoittautumien on tapahtunut koulujen kautta.

18.5. klo 18-21 Ulapalla –tapahtuma Helsingin kuvataidekoulun ympäristössä (Untuvaisentie 10).

Yhdessä Helsingin kuvataidekoulu, Roihuvuoren nuorisotoiminta, Nuorten ajattelijoiden klubi, taiteilijoita ja nuoria esiintyjiä. Tapahtumasta lisää näillä sivuilla myöhemmin.

 

HERTTONIEMEN TEATTERIRYHMIEN TULEVIA ENSI-ILTOJA

 

SIRKUS HULABALOO

  1. Roihuvuoren 9-12 vuotiaiden teatteriryhmä Pikkunäyttelijät ylpeänä esittää esityksen nimeltä SIRKUS HULABALOO 25.4 klo 17.00. Yleisö on tervetullut jo klo 16.30 Roihuvuoren talolle nauttimaan kulttuurikahvilan antimista (varaathan rahaa mukaan) ja muusta ohjelmasta. Ryhmä on ideoinut liikemateriaalia, hahmoja ja esityksen teeman, jonka pohjalta ryhmän ohjaaja Marjaana Veikkanen on tehnyt käsikirjoituksen ja ryhmän apuohjaaja Susanna Hassinen koreografian. Esityksen kesto on n. 10 minuuttia ja se on katsojille ilmainen. Esityspaikkana Prinssintie 1, 00820 Helsinki.

 

VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ

  1. Kettutien 9-12 vuotiaiden teatteriryhmä Sielunsiskot ylpeänä esittää esityksen nimeltä VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ 17.5 klo 16.00. Ryhmä on tutkinut improvisaation keinoin erilaisuutta, kiusaamista ja perheitä ja ryhmän ideoiden
  2. pohjalta ryhmän ohjaaja Marjaana Veikkanen on tehnyt lyhytelokuvan   käsikirjoituksen.  Lyhytelokuvan on kuvannut ja leikannut ryhmän apuohjaaja Essi Pappila. Esityspaikkana Kettutie 8 B, 00800 Helsinki.

 

TEILLÄ EI OLLUT NIMIÄ

  1. Roihuvuoren 13-18 vuotiaiden teatteriryhmä Ruska ylpeänä esittää Reko Lundanin näytelmän TEILLÄ EI OLLUT NIMIÄ. Ensi-ilta on 26.5 klo 14.00 ja muut esitykset 31.5 klo 19.00 ja 1.6 klo 19.00. Ohjaus Marjaana Veikkanen, äänisuunnittelu Mikkö Röman ja Valot Antti Kangas.  Esityksen kesto on n. 2 tuntia ja se on katsojille ilmainen. Esitykset Prinssintie 1, 00820 Helsinki.

Varaathan paikkasi marjaana.veikkanen@hel.fi / 041 5121 738.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *