Kevään kuulumisia ja tulevia juttuja!

Roihuvuoren nuorten toiminnassa on ollut kevään aikana iloa ja energiaa!

Pienimpien kävijöiden suunnittelema ja toteuttama Cafe Torstai on saanut ilahduttavan paljon asiakkaita kuluneen kahden kuukauden toiminnassa olon aikana. Cafe Torstain ”avoin lava” iltapäivissä on saatu kuunnella vitsejä, räppiä ja laulua. Pöydissä, asiakkaiden iloksi, on kierrellyt taitava korttitaikuri ja keittiössä on nuoriso-ohjaajien avulla tullut loihdittua jos jonkinlaista makeaa ja suolaista.

Kiitos kaikille kahvilan pitäjille ja kahvilaan tulleille asiakkaille osallistumisesta ja mainostamisesta. Nyt on kiva yhdessä päättää kevätkausi toukokuussa yhteiseen retkeen tai toimintaan kahvilaryhmäläisten kanssa. Toukokuussa siis kahvila toistaiseksi sulkeutuu ja kahvilaryhmä alkaa suunnittelemaan tulevan syksyn kahvilan toimintaa!

Roihuvuoren studiossa on tehty useita ja monenlaisia äänityksiä sekä myös esitelty niitä. Kevään aikana rakennettiin yhdessä myös äänimaailmaa aistihuoneeseen, jossa käynti olikin mielenkiintoinen kokemus monelle.

Roihuvuoren nuorisotalon avoin toiminta siirtyy kesän toimintoihin pikkuhiljaa. Toukokuussa talon avoin toiminta menee kiinni. Toukokuun kaksi ensimmäistä viikkoa talon ohjaajat toimivat Ruutibudejtti tapahtumassa, joka on suunnattu alueen yläkoululaisille. Ruutibudjetista voi lukea lisää täältä: http://ruutibudjetti.munstadi.fi/

Ekohenkinen taidekahvila avaa ovensa kesäkuun alussa ja toimii Herttoniemenrannan nuorisotalon ympäristössä. Kahvilassa voi osallistua itse taiteen tekemiseen tai kuunnella ja katsella erilaisia taide-elämyksiä musiikista kuvataiteeseen. Ohjelmaa päivitetään viikoittain ja se löytyy Herttoniemenrannan munstadi –sivuilta. Ohjelmasta voit seurata mitä milloinkin tapahtuu, sekä tarkistaa aukioloajat; http://herttoniemenranta.munstadi.fi/

Loppukevään tapahtumista ja aikatauluista lisätietoa täällä:

Nuorisotalon ohjaajat toivottavat hyvää kevättä roihuvuorelaisille ja koko Herttoniemen alueen väelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *