Roihika hohtaa!

Roihuvuoren nuorten toiminta on alkanut vilkkaasti ja varmuudella taas Prinssintie ykkösessä. Talolla on nähty ja kuultu lapsia ja nuoria mikin varressa, DJ-hommissa, äänitys studiossa, tanssilattialla sekä teen ja kahvin keitossa. Iloisesti on aloitettu käyttämään talon tarjoamia mahdollisuuksia kulttuuriin. Kunnon pöhinää siis ison kirkon takana ja lisää on tulossa!

 

Äänimaailmaa rakentamassa 

 

Nuorimmat kävijät ovat kerenneet jo perustaa kahvilaryhmän. Rohkeissa visioissa on kahvilan pitäminen kaikille roihuvuorelaisille kerran viikossa. Onnea matkaan! Kahvilaryhmäläiset kertovat, että myös ohjelmaa on luvassa ja varmasti maukkaita makuja saatavilla keittiöstä. Kahvilaryhmän ensimmäinen kokoontuminen, jossa sovitaan tärkeimmät asiat, on aivan pian. Jos haluat mukaan kahvilaryhmään, niin ole yhteydessä meihin! Tai tule paikan päälle ke-pe välillä klo 15-17 ja kerro kiinnostuksestasi osallistua.

 

Pelkkää pullaa

 

Kevään aikana meillä on muutama tapahtuma vielä tulossa. Jos osallistuminen tapahtuman toteutukseen tai esiintyminen kiinnostaa, niin tule mukaan! Myös kulttuurikahvilan pyörittämistä isompien toimesta suunnitellaan. Kaikkeen tähän olet todella tervetullut. Riittää, että tulet moikkaamaan ja kertomaan kiinnostuksesi ohjaajille.

Tällä hetkellä talossa on teen ja kahvittelun lisäksi mahdollista myös kokeilla ja oppia valo-, ja äänitysasioita, valokuvaamista, tapahtuman toteutusta. Ole mukana!

 

Me odotetaan sua täällä!

 

Valoistuvaa ja lämpenevää kevättä odottaen!

T: Antti, Niko, Marjaana ja Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *