Hyvinvointi virtasi ja pääsimme Nextille Levelille!

Roihikan ohjaajat kävivät viime viikkojen aikana muutamalla vierailulla Stadin Ammattiopiston Prinsessantien toimipisteessä.

Ensimmäisenä päästiin Nextille Levelille tapahtumassa jossa 9. luokkalaisia tutustutettiin ajatukseen tulevasta jatkokoulutuksesta. Mikko Roihuvuoren talolta ja Marko Herttoniemenrannan nuorisotalolta olivat mukana leikkimielisessä kisassa jossa ysit yrittivät arvata mitä ammattia kukin edustaa. Lisäksi meidän väki oli jakamassa osallistujille keksejä, mehua ja hyvää mieltä.

Nextin Levelin tähtenä loisti tubettaja ZoneVD joka puhui nuorille koulutuksen tärkeydestä ja juonsi ammattivisailun (yllä olevassa kuvassa).

Seuraavalla viikolla (3.10.2017) ohjaajat Marjaana ja Mikko edustivat nuorisopalveluita Hyvinvointi virtaa -tapahtumassa jonka järjestäjän toimi Saku ry. Tapahtumassa edistettiin 2. asteen oppilaiden hyvinvointia esittelemällä hyvinvoinnin osa-alueita. Roihuvuoren nutan pisteellä oli mahdollisuus osallistua yhteisötaideteoksen tekoon tussaamalla, kuunnella nuorten tekemiä kuunnelmia tai pukeutua roolivaatteisiin, kuten yllä olevassa kuvassa ovat tehneet teatteri-ilmaisun ohjaaja Marjaana Veikkanen ja kuraattori Sanna Kattelus-Mäkisalo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *