Teatterileirille ja esiintymään Lähiöfestiin?

Roihuvuoren ohjaajat järjestävät nuorille (9-20 vuotiaat) mahdollisuuden osallistua kahden päivän teatterileirille (30.9.2017-1.10.2017) jonka toisena päivänä ryhmän valmistelema esitys esitetään Herttoniemenrannassa Lähiöfest tapahtumassa. Ilmoittautuminen leirille on nyt auki! ( ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ )

“Teatterileirillä tutkimme happening-tyyppisen esityksen tekemistä fyysisen teatterin keinoin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Jokainen saa osallistua omista lähtökohdista käsin. Valmistamme leirin aikana esityksellisen ulostulon. Sisältöinä leirillä on mm. fyysinen teatteri, improvisaatio ja äänellinen sisällön tuottaminen.” -Harrastushaku / Esitysleiri 9-20 vuotiaille

Ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaajat (AMK) Marjaana Veikkanen ja medianomi ( AMK) Mikko Röman ja nuoriso-ohjaaja Hassane Saouri

(Jutussa käytetty kuva on vuoden 2017 kesän teatterileiriltä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *