Kiitos Herttoniemi Block Party!

Herttoniemen nuorisotyöyksikkö otti ja lähti liikenteeseen lauantaina 26.8.2017. Matkan kohteena oli Herttoniemi Block Party!
Aamun sarastaessa alkoi armoton roudaus kun ohjaajamme toimittivat äänentoistolaitteet Oravapuistoon lasten lavalle.

(Kuvassa lasten lava vielä hieman vaiheessa)

Kun lasten lavalla saatiin äänet kuuluviin ja joogat käyntiin jatkoivat ohjaajamme matkaa kohti Asentajanpuiston välitöntä läheisyyttä pystyttämään meidän vihreää telttaamme. Tuuli yritti hankaloittaa rakennustyömaan töitä, mutta teltta saatiin kuitenkin tukevasti pystyyn.

Teltan sisuksissa oli lapsille ja nuorille tarjolla yhteistötaidetta (yhteistyössä Roihupellon taidekortteli), teatterirekvisiittaa, ongelmanratkontaa ja Ruuti -nuorten vaikuttamistoiminnan esittelyä.
Tavoitimme Block Partyilta noin 450 kävijää. Päivä oli erityisen mukava ja haluamme kiittää koko työporukan puolesta Block Partyjen kävijöitä ja kaikkia jotka osallistuivat tapahtuman järjestämiseen ja mahdollistamiseen. Nähdään ensi vuonna! (Alla vielä kuvasarja päivän tapahtumista)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *