Tarkennus Roihuvuoren nuorisotalon edelliseen tiedotteeseen.

Tarkennus 23.2. lähetettyyn tiedotteeseen Roihuvuoren nuorisotalon ja leikkipuiston tilojen korjauksista

Roihuvuoren nuorisotalon ja leikkipuiston tilojen (Prinssintie 1) korjauksista kertova tiedote on herättänyt kysymyksiä aulatilan käytöstä.

Tilakeskuksen 23.2. lähettämässä tiedotteessa kerrottiin, että aulatilaa voi käyttää siihen asti, kunnes leikkipuiston tilat on korjattu. Lyhytaikaisella oleskelulla viitattiin siihen, että leikkipuiston tilat korjataan rakennuksessa ensimmäiseksi ja että leikkipuisto voi käyttää aulatilaa korjausten aikana. Päivittäistä tiloissa oleskelun aikaa ei ole rajoitettu. Aulatilan käytöstä on sovittu myös urakoitsijan kanssa.

Leikkipuiston tilojen valmistuttua leikkipuisto palaa omiin tiloihinsa, ja remontti jatkuu muualla talossa.

Nuorisotalo ei toimi tiloissa korjausten aikana. Nuoriso-ohjaajat työskentelevät nuorten parissa Porolahden koulun ja Roihuvuoren kirjaston tiloissa sekä lähialueiden Herttoniemenrannan ja Kettutien nuorisotaloilla, jonne myös roihuvuorelaiset nuoret ovat tervetulleita. Tarkemmin kevätajan nuorisotyöstä tiedotetaan roihuvuori.munstadi.fi sivuilla sekä nuorisotalon somekanavissa.

Nuorisotalon ja leikkipuiston tiloissa tehtävät sisäilmakorjaukset pohjautuvat alkuvuodesta valmistuneisiin tutkimuksiin, ja ne pyritään saamaan valmiiksi toukokuussa.

Rakennuksen ulkoseinät korjataan nuorisotalon toimistossa, salissa ja ateljeessa sekä leikkipuiston käytössä olevassa ryhmähuoneessa. Lisäksi korjataan sisätiloissa havaitut paikalliset vauriot.

Lisätiedot

Kiinteistöviraston tilakeskus

Sisäilma-asiantuntija Riitta Harju

Puh. 09 310 39713

riitta.harju@hel.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *