Hattumedia etsii musiikkitoimittajia!

http://hattumedia.munstadi.fi/2017/01/18/hattumedia-etsii-riveihinsa-musiikkitoimittajia/

Haluatko haastattelemaan artisteja keikoille ja backstageille? Palatko halusta päästä oppimaan toimittajan työtä? Ilmoittaudu nyt HattuMedian musiikkitoimittajaksi!

HattuMedian musiikkitoimitus on aktivoitumassa viime aikojen hiljaiselon jälkeen. Aloitamme kevään toiminnan suunnittelupalaverilla keskiikkona 1. helmikuuta kello 17 HattuMedian tiloissa Leipätehtaalla.

Vanhojen musatoimittajakurssilaisten lisäksi etsimme joukkoomme uusia 15–25-vuotiaita nuoria, jotka haluavat lähteä matkalle kohti musatoimittajuutta. Kevään aikana musatoimittajat pääsevät tekemään haastatteluita ja monenlaisia radio- ja videojuttuja sekä osallistumaan koulutuksiin, joissa syvennetään toimittajan taitoja ja saadaan vinkkejä juttujen tekoon alan ammattilaisilta.

Aikaisempaa kokemusta toimittamisesta ei tarvita, mutta musiikkitietämys on plussaa! Mukaan toimintaan pääset saapumalla paikalle musatoimittajien tapaamiseen tai ilmoittautumalla. Elina Mäyrä / HattuMedia elina.mayra@hel.fi 040 334 6752

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *